Avond- en weekenddienst
Buiten kantoortijden kunt u bellen met 0900-1598
Mijngezondheid.net
Herhaalrecept, E-consult en online afspraak maken
bellen
Tel: 0481 37 57 85
Fax: 0481 35 02 20

Laat het ons weten

klachtenafhandeling

Wij zijn erop gericht om u kwalitatief goede zorg te verlenen in een prettige sfeer. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Wij kijken dan graag samen met u wat er aan te doen is en u kunt ons informatie geven over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij nodigen u dan ook uit om eventuele klachten in een gesprek open met ons te bespreken, er bestaat een goede kans dat we er dan samen uitkomen.

Ook is het mogelijk een schriftelijke klacht in te dienen een van ons zal dan zo spoedig mogelijk met u de klacht bespreken. U kunt hiervoor ook onderstaand e-mail formulier invullen.

Wanneer u zich niet kunt vinden in het resultaat van de klachtenafhandeling dan staat het u vrij om de klacht voor te leggen aan een externe, onafhankelijk klachtencommissie.Onze praktijk is daartoe aangesloten bij de de klachtenregeling van DokH. Meer hierover leest u in de uitleg van DokH in het document dat u hieronder kunt downloaden. 

 

DokH Tekstbericht voor website (huis)arts

Privacy

Wij willen uw privacy zo veel mogelijk beschermen. Dit doen wij door regels op te stellen voor alle medewerkers over het vastleggen van uw persoonlijke en medische gegevens. Ook voor samenwerkingspartners leggen we vast hoe met uw gegevens moet worden omgegaan.Meer over onze regels over de privacy en het inzagerecht in uw dossier treft u aan in ons privacyreglement.

privacyverklaring_avg

Heeft u een klacht

laat het ons hieronder weten

HUISARTSENPRAKTIJK DE ZWALUW
de Zuiling 8
6662 ZC Elst

EMAIL
info@huisartsenpraktijkdezwaluw.nl

TELEFOON
0481 37 57 85

OPENINGSTIJDEN
De praktijk is geopend van
maandag tot en met vrijdag
van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Spreekuren zijn volgens afspraak.