Over de praktijk

Huisartsenpraktijk de Zwaluw wordt geleid door Saïd Hamed en Vian Alzaher. Zij staan voor  laagdrempelige en toegankelijke zorg voor alle patiënten. 

Daarnaast willen zij zorgen voor kwaliteit. De praktijk heeft dan ook NHG keurmerk behaald. Regelmatig wordt patiënten gevraagd hun mening te geven over de huisarts en praktijk. 

De Zwaluw staat voor een trekvogel en heeft een relatie met mensen die op zoek zijn naar zorg en veiligheid. De Zwaluw staat symbool voor gezondheidzorg en bescherming. We hebben sinds januari 2017 de beschikking over een nieuwe praktijkruimte die voldoet aan de huidige kwaliteitseisen. We willen u als patiënt meer ruimte en privacy bieden. Bovendien is er meer spreekuurtijd beschikbaar gekomen nu er 3 huisartsen werkzaam zijn. In het gezondheidscentrum kunt u ook terecht bij ZekerWeten (prikpost), GGZ Scharwächter en Diëtistenpraktijk Noer. Ook werkt Buurtzorg vanuit ons gezondheidscentrum.

Indien u een afspraak heeft kunt u in de wachtkamer plaatsnemen. Voor de psychologen, de dietiste of voor het laten prikken van bloed bij ZekerWeten kunt u plaatsnemen in een van de zitjes op de eerste verdieping. 

Samenwerking

Huisartsenpraktijk De Zwaluw werkt organisatorisch samen met Huisartsenpraktijk De Schaapskamp in Bemmel.

Door de samenwerking van de praktijken zijn ziekte en vakantie van de medewerkers makkelijker op te vangen. Hierdoor is de continuïteit van de zorg beter te regelen.